Valmentaja vaihtoon

/ Ei kommentteja

Valmentajan vaihto ei ole urheilussa läheskään aina toimiva ratkaisu, mutta tämänhetkinen Milan ei nouse Pippo Inzaghin opeilla. Suoraan Primaverasta Milanin edustusjoukkueen puikkoihin lyöty seuralegenda ei ole onnistunut luomaan pestinsä aikana kunnollista ja toimivaa pelitapaa. Myös todellinen taisteluhenki loistaa poissaolollaan. Joukkue on kentällä hampaaton. Toivottavasti näitä seuralegendoja ei enää tuoda puoliväkisin valmentajiksi, vaan sinne valitaan aidosti paras vaihtoehto.

Eilen oli paikka hakea pisteet Firenzestä, kun vastassa oli eurokiireiden kanssa painiva Fiorentina. Violalla on torstaina edessä huipputärkeä UEL-ottelu Romaa vastaan ja se ilman muuta näkyikin kotijoukkueen otteissa. Katseet oli osittain torstaissa. Milan oli voitossa kiinni aina 83. minuutille asti, mutta niin vain kotijoukkue käänsi vielä homman itselleen. Kaiken kaikkiaan ottelu ei häikäissyt tasollaan. Fiorentinaa koutsaava Vincenzo Montella on muuten yksi Italian kuumimpia valmentajanimiä ja varteenotettava vaihtoehto seuraavaksi Milan-käskijäksi.

Käytiin katsomassa peli paikallisessa sporttibaarissa Ylämummossa. Pisteet siitä, että peli saatiin viritettyä näkymään, vaikka se vähän säätöä vaatikin. Myös wingsit yllättivät positiivisesti. Iso plussa siitä, että kastikkeessa ei säästelty. Kastike oli SiipiWeikkojen, tottakai.

IMG_8488

Kommentoi