T65-vihjeet, Vermo 6.5.2015

/ Ei kommentteja

T65-vihjesysteemit

T65-1: 8 Kentucky Love (4, 3)
T65-2: 6 Välähdys (8, 7)
T65-3: 2, 7, 3, 5, 4 + 1, 11 (8, 9)
T65-4: 2, 6, 5, 12, 9, 11, 3, 1 (7, 4)
T65-5: 11 + 1, 3, 12 (2, 7)
T65-6: 5, 2, 9 + 6, 10, 1 (11, 3)

Pieni systeemi 120 riviä x 0,10 = 12 euroa
Suuri systeemi 1344 riviä x 0,10 = 134,40 euroa

T65-VARMAT

T65-1/8 KENTUCKY LOVE

Ruuna ei ollut ainakaan edellisellä Vermon vierailulla moksiskaan pienestä tauosta ja siksi uskallan luottaa sen tässä varmaksi. Airaksinen ajaa voimalla eteenpäin ja Kentucky Love istuu ensimmäisellä takasuoralla keulassa, jossa se pysyy maaliin saakka.

T65-2/6 VÄLÄHDYS

Superlahjakas ori on ollut kauden kaikissa starteissaan äärimmäisen vakuuttava ja varaa on jäänyt vaikka millä mitalla. Välähdys kilpailee ensimmäistä kertaa kolmella tonnilla, mutta se tuskin tuottaa vahvalle hevoselle ongelmia. Ori pääsee pahinta vastustajaansa 8 Alfia paremmin matkaan ja saa jo alussa siihen selvästi etumatkaa. Sopivasti pelattuna Välähdys on mainio varma.

T65-3

5 Wallander yllätti viimeksi 3 Ambitious Beatin vajaa kierros jäljellä ja vastaili sille lopussa niukasti mutta varmasti. Tamma ei ole mikään salama-avaaja ja juoksusta muodostuu helposti vaativa. Ambitious Beat lähtee reippaasti ja on keulasta kova luu. Porissa ensimmäisessä kaarteessa laukannut 7 Twilight Vixi on vahva tamma ja haastavalta paikaltakin kiinnostava rasti.

2 Record Dei Rex kiri Porissa pussista päästyään asiallisesti, mutta mitenkään loistokas hevonen ei ollut. Oriin pitää petrata voittaakseen. 1 Pixy Girl laukkasi Porissa tilaa saatuaan ehkä jopa voittonsa.

T65-4

2 Thelma Zet voitti viimeksi keulasta varmoin ottein ja starttiraketti pääsee hyvältä paikaltaan sinne nyt vaivattomasti. Tehtävä on kaikin puolin sopiva, mutta vähän turhan kovaksi suosikiksi tamma on silti noussut.

6 Grade kiersi Porissa ylivauhdin avittamana varmasti ykköseksi. Kunnon juoksulla tammalla on hyvät voittosaumat. 5 Shiny Ray kiri Teivossa nappireissulla helppoon voittoon. Nopea avaaja saanee jälleen taloudellisen juoksun.

12 Lisbeth on tähän lähtöön niin pystyvä hevonen, että sitä olisi voinut kokeilla paremmalta paikalta jopa ideavarmana. Jokatapauksessa se on 2 % pelattuna erikoistarjouksessa ja kuuluu joka lapulle.

T65-5

11 Arctic Madonna on kahden kovimman vastustajan jäätyä pois suuri suosikki. Vaikka vastus ei näytä paperilla pahalta, on varmistuksia syytä harkita, sillä Arctic Madonnalla on vasta vähän rutiinia ja takarivistä on muutenkin aina omat mutkansa.

1 Thomas Von Bentz avasi Turussa terävästi, mutta laukkasi ensimmäisessä kaarteessa pahoin. Vermossa se kiri tilaa saatuaan karkuun päässeen kärkiparin takana kolmanneksi. Hyvältä lähtöpaikalta perushevosia. 12 Arctic Mystery oli tuossa Vermon lähdössä 2. ulkoa toinen. Mikkelissä se kesti vaativan juoksun hienosti, eikä hävinnyt nelossijaakaan paljoa. Lähtöpaikka on nyt niin karmea, että voitto on lujassa ja ruuna tuntuu hieman ylipelatulta. 3 Enough Laugh kiri Joensuussa 4. ulkoa mukavasti kakkoseksi, eikä vaikuttanut maalissa tyhjältä. Ruuna on startti alla yllätysvalmis.

T65-6

5 Amaretto Scoop lähtee lujaa ja juossee tässä johtopaikalla. Hevonen on varmassa kunnossa, mutta keskipitkä matka on laskettava sille pieneksi miinukseksi. Lapulle, mutta vain yhtenä monesta. 2 Classic Wavella valittiin Porissa loppumatkasta vääriä selkiä ja tamma menetti asemiaan. Loppua se kiri kiukkuisesti. Jossiteltavaa jäi siinä määrin, että edes keulataktiikka ei ole poissuljettu vaihtoehto, mutta todennäköisimmin Kylliäinen ajaa Amaretto Scoopin selästä. Myös Classic Wavelle 2600 metrin matka on miinus.

9 Bakels Birdland ei suorittanut Porissa ollenkaan tasollaan, mutta voitokasta hevosta ei saa missään nimessä unohtaa yhden epäonnistumisen perusteella. Ori menee tämän matkan kuten tekee myös varmassa iskussa kilpaileva 1 Fire Spruce.

Kommentoi