TOTO75-vihjeet, Vermo 17.5.2015

/ Ei kommentteja

T75-vihjesysteemit

T75-1: 1 Kentucky Love (7, 5)
T75-2: 9, 2, 3, 1 + 10 (5, 4)
T75-3: 8, 9, 2, 1 (4, 3)
T75-4: 10, 3 + 4, 9 (7, 2)
T75-5: 5, 6, 10 (3, 12)
T75-6: 5 + 1, 10 (3, 9)
T75-7: 4, 8, 9, 1 + 6, 7 (3, 5)

Pieni systeemi 384 riviä x 0,05 = 19,20 euroa
Suuri systeemi 4320 riviä x 0,05 = 216 euroa

T75-VARMA

T75-1/1 KENTUCKY LOVE

Heti avauskohteeseen on tarjolla mielenkiintoinen varmaidea. 1 Kentucky Love (11 %) on ollut Airaksiselta yhtä starttia lukuun ottamatta erinomainen. Viimeksi ruunalla ajettiin aiempaa passiivisemmin ja se näytti kurakelissä matkalla nihkeältä, mutta kiri loppua kuitenkin hyvin. Se on kuitenkin ehdottomasti enemmän lentokelin hevonen ja sellainen on luvassa sunnuntaiksi. Kiihdytyksestä tulee raju, mutta mielestäni Kentucky Lovella on hyvä mahdollisuus torjua ulkoa tulevat uhat. Keulasta Franck Nivardilla vahvistuva ruuna ei tätä lähtöä häviäsi. 11 % pelattuna huippurasti!

5 Super Photogenic (27 %) on vahva ja nopea, mutta myös erittäin epävarma. Ruuna tuskin pystyisi voittamaan kuolemanpaikalta, mutta sijoittuu tässä porukassa siitäkin hyvin. Selvää suosikkiasemaa en allekirjoita, varsinkin kun pahin vastustaja saanee paremman juoksun.

7 Star Martini (11 %) on Derby-finalisti ja siitä kehittyy menestyvä hevonen Kultadivisioonaan. Ruuna voitti kauden avauksen vakuuttavasti. Viimeksi se häirittiin ensimmäisessä kaarteessa laukalle. Kyseessä on todella kova avaaja, joka voi osallistua jopa keulakamppailuun. Jos Kentucky Love ei kelpaa varmaksi, on Star Martini rastin arvoinen. 3 Askö Q. (3 %) joutui aloittamaan Bergsåkerissa kirinsä kaukaa, muta ruuna ehti upealla loppuvedolla kolmanneksi. Lähtöpaikka on nyt parempi kuin aikoihin. Paljon peliä keräävä 9 Predator Icon (16 %) on keulasta luokkaa parempi kuin takaa, vaikka voittikin viimeksi 2. ulkoa. Ruuna on tässä reilusti yliarvostettu.

T75-2

9 Suivikas (32 %) on ollut viime syksystä asti maan paras suomenhevonen. Ori tulee kaikilta juoksupaikoilta, mutta on pykälää parempi vapaalta radalta kuin toisten takaa. Tässä lähdössä sillä ei kuitenkaan ole asiaa edes kuolemanpaikalle. Suosikki.

2 Tapsan Tahti (9 %) on kehittynyt vielä 13-vuotiaanakin hurjasti ja on huippuasemista Suivikkaan ykköshaastaja. Ori vastaa ulkoa tuleville todella sitkeästi ja tulee kaikilta juoksupaikoilta. 1 Camri (8 %) on starttiraketti, jolla Tuomas Pakkanen on ajanut useimmiten keulasta. Viimeksi se veti keulsssa tasaisen kovaa, muttei riittänyt lopussa Suivikkaalle. 3 Art Kjarvald (19 %) on norjalaisista kovempi. Se tarjosi viimeksi kovan vastuksen Månprinsen A.M:lle ja laukkasi lopulta kesken voittokamppailun. Ori pääsee halutessaan johtavan kantaan.

T75-3

8 Victory Bonsai (41 %) on tehnyt alkuvuodesta huikeita juoksuja, eikä vastus näytä erityisen pahalta. Ori voitti Jokimaalla hyvätasoisen iltaravilähdön kuolemanpaikalta vaivattomasti. Kuopiossa se kiersi upeasti ykköseksi lähtölaukan jälkeen. Mitään helppoa juoksua Victory Bonsai ei tule tässä saamaan, mutta se on lähellä voittoa kuolemastakin.

9 M.T. James (6 %) seurasi viimeksi ikäluokkatähti Al Denten takaa kohtalaisesti neljänneksi. Ori ei ole ihan riittänyt Ruotsissa ikäluokan parhaille, mutta on kuitenkin tämän lähdön parhaimmistoa.

2 Arctic Muscles (17 %) aloitti viime vuonna hyvin, mutta ei kehittynyt loppukaudesta toivotulla tavalla. Nyt hevonen on kuitenkin ottanut harppauksen eteenpäin. Viime voitot ovat tulleet suht kevyistä lähdöstä, mutta ori on mennyt hyvällä tyylillä. Arctic Muscles juoksee tässä keulassa.

T75-4

10 Begemot Frido (37 %) sai nauttia viimeksi 3 Graffiti Artistin vetoavusta ja kiri lopussa hienolla tyylillä helppoon voittoon. Kyseessä on erittäin hyvä ja varhaiskypsä varsa, mutta kuitenkaan aivan miltään supertähdeltä se ei vaikuta. Lähtö on nyt sopivan näköinen ja ori on takarivistäkin liki. Ei kuitenkaan varmaksi.

Graffiti Artist (13 %) on hieman turhan totinen varsa, mutta oriissa on aineksia vaikka mihin kunhan se vain kasvaa henkisesti ja kun iso hevonen oppii hallitsemaan liikkeensä. Tuomas Korvenojan suojatti on keulasta tässä vaikeasti lyötävissä. 4 Time Wise Asin (24 %) ennätys on vielä vaatimaton, mutta varsassa on parannuspotentiaalia. Viimeksi se oli keulasta asiallinen kakkonen.

T75-5

5 Golda Mercury (34 %) sai Teivossa johtopaikalla kovaa prässiä ja kierros mentiin täydellä matkalla 10,5. Ruuna voitti siitä huolimatta helposti. Se on kaikilta muilta paikoilta paitsi kuolemanpaikalta lähellä voittoa. Keulaan ei kuitenkaan ole välttämättä asiaa, sillä 3 Interest Sånnalla todennäköisesti ajetaan siellä. Björn Goopin ajokki voitti Solvallassa keulasta varmasti, mutta nyt tehtävä on hitusen vaativampi ja ori tuntuu ylipelatulta.

6 Bacardi Razz (16 %) meni viimeksi hieman raskaalla radalla 14-tuloksen kevyesti. Ruuna epäonnistui Suomessa kerran juostuaan avojaloin, mutta on tehnyt muuten pelkästään vakuuttavia juoksuja.

Lähdön ehdoton ideamerkki on 10 Up To Belle (2 %). Ori on jäänyt kahdesti peräkkäin kaikki tallella pussiin ja se on ilman muuta riittävä hevonen tällaiseen tehtävään. Alustavat peliprosentit ovat alle kaksi.

9 Evisir (2 %) kiersi viimeksi tätä selvästi helpommassa lähdössä 1400 jäljellä keulaan ja votti helposti. Tämän kertainen tehtävä on on ruunalle liian vaativa.

T75-6

5 Absolut Newport (64 %) on parantanut starttien myötä otteitaan ja vaikka starttiväli onkin pitkähkö, kuuluu sen olla selvä suosikki ja varmaehdokas. Tamma nakkaa tässä suurella todennäköisyydellä johtopaikalle, eikä vastus näytä erityisen pahalta. Vermossa se voitti keulasta helposti.

1 Orderly (10 %) on noussut ilmiömäiseen vireeseen. Seinäjoella se pesi kuolemanpaikalta huipputamma Venicen ja myös Vermossa tamma voitti kuolemanpaikalta. Kontio saa Orderlyn taatusti mukavasti matkaan ja tamma on suosikin ehdoton ykköshaastaja. Keulojen pitäminen on epätodennäköistä, muttei ihan mahdotonta jos nopeat avaajat muodostavat kiihdytyksessä Absolut Newportin kannalta ikävän viuhkan.

Nousukuntoinen 10 Gimeheaven Sisu (6 %) on kolmossuosikki. Oriille jäi viimeksi sisäratajuoksun jälkeen kovassa lähdössä voimia talteen.

T75-7

4 Oasis Bi (54 %) on Finlandia-ajossa lähellä keulavoittoa, mutta liian kuumaksi suosikiksi se on noussut. Ori kiri Olympiaraveissa mahtavasti kakkoseksi ja voitti Mantorpin Kultadivisioonan johtopaikalta ihan nauraen. Ylipelattuna Oasis Bi on kuitenkin syytä varmistaa.

Kisan viime vuotinen voittaja 9 Univers De Pan (9 %) ei ole ollut parhaimmillaan, mutta nousukunnossa hevonen on. Väkevää jälkeä Souloylla tehnyt 8 Moving On (10 %) olisi paremmalta paikalta ehdottomasti voittotaistossa, mutta tammaa ei voi unohtaa kasiradaltakaan täysin. 1 Pascia’ Lest (8 %) on hevosena lähdön ehdotonta eliittiä, mutta sekin on vielä hakenut parasta virettään. Myrkynnopea ori saanee tässä johtavan selän, josta on huippuvaarallinen.

Ikäluokkatähti 6 Vincennes (8 %) tekee väkevää paluuta parrasvaloihin. Tamma otti viime voittonsa onnistuneiden juoksujen päätteeksi. Kunnon reissun saaminen ei ole nyt helppoa. 7 Kash’s Cantab (3 %) ei ole hevosena edellisten veroinen, mutta ori on parantanut otteitaan tuntuvasti. Orebrossa se laukkasi loppukaarteessa kärjen rinnalta voimissaan.

Kommentoi