10 vuotta

/ Ei kommentteja
Kyllä aika menee nopeasti. Tänään tulee päivälleen tasan 10 vuotta siitä, kun aloitin Jokimaalla haastattelijana. Olen ikuisesti kiitollinen Jokimaan porukalle, että sain mahdollisuuden. Ja kiitollinen lukemattomille ihmisille, keiltä olen saanut korvaamattoman arvokasta oppia. Heikkilän Markku tietysti etunenässä opasti poikaa selostaessaan Jokimaalla silloin kun hommat aloitin. Kiitos.
 
Ensimmäinen V4-haastateltavani 18.1.2007 oli Teemu Okkolin, joka voitti Basso nimisellä hevosella. Ravien kokonaisvaihto oli muuten tuolloin 501 000 euroa.
 
Vaikka se haaveena olikin ja sitä kohti ponnistelin, niin ei sitä silloin vielä voinut uskoa, että tästä työstä saisi lopulta elannon. Sanoin äidille 4-vuotiaana että musta tulee raviselostaja ja niin todella kävi. Olen unelma-ammatissani ja siitä joka päivä ihan uskomattoman kiitollinen. Rakastan raviurheilua ja on todellinen etuoikeus saada työskennellä lajin parissa. Työ antaa paljon ja sen kautta on tullut elämään niin paljon muutakin. Löysin lajin parista rakkaan avopuolisoni Sonjan ja olen saanut paljon ystäviä ja tuttuja. Tavannut ja jututtanut lukuisia hienoja persoonia. Tänään aloitetaan Vermosta uusi vuosikymmen ja lauantain 76-ravit kaikista rakkaimmalla radalla Jokimaalla ovat mulle tietyllä tapaa henkiset juhlaravit.

Kommentoi