T65-vihjeet, Vermo 1.4.2015

/ Ei kommentteja

T65-vihjesysteemit

T65-1: 6 Costello (11, 4)
T65-2: 3, 5 + 6, 11 (1, 9)
T65-3: 5, 4 + 1 (12, 3)
T65-4: 9, 5, 2, 12, 11, 8, 1 (3, 10)
T65-5: 3, 2 + 7 (4, 8)
T65-6: 8, 6 + 7, 10 (9, 5)

Pieni systeemi 112 riviä x 0,10 = 11,20 euroa
Suuri systeemi 1008 riviä x 0,10 = 100,80 euroa

T65-VARMA

T65-1/6 COSTELLO

Käsittämättömässä tikissä kilpaileva ori on sopivassa lähdössä suursuosikki. Kun pitkä matkakin on pelkkää plussaa, on tappiota vaikea kuvitella.

T65-2

3 Nu I Nu on aloittanut Suomessa väkevästi. Hyvän fysiikan omaava ruuna on kuitenkaan väläyttänyt myös epävarmuuttaan, eikä laukka saa missään nimessä yllättää.

5 Piece Of Metal on parantanut starttien myötä ja etukengättömyys on tuonut siihen vielä lisäpykälän. Nyt ruunalla on mahtava tilaisuus päästä keulaan, josta se olisi todella vaikea ohitettava.

T65-3

Suosikkikaksikko erottuu selvästi. 5 Willy Yankee on erittäin kovaluokkainen hevonen ja uskon sen pääsevän keulaan asti. Korvenoja tuo suojattinsa valmiina radoille. 4 Bacardi Razzin Suomen debyytti oli kuitenkin niin mahtava, että se pitää ottaa kaveriksi lapulle.

1 X-Treme Hoss kiersi Teivossa kevyesti ykköseksi. Tamma ei ole suojajuoksulla täysin vaaraton edes voittokamppailua ajatellen. Rocket Richard teki positiivisen startin tauolta, mutta radalta 12 tällaisen porukan kiertäminen tuntuu kyllä lähes
mahdottomalta.

T65-4

9 Thelma Zet laukkasi toissa kerralla heti alussa, mutta on muuten ollut jokaisessa Suomen startissaan hyvä. Voittonsa tamma otti keulasta ja viimeksi se veti pääryhmää kaukana johtaneen Jamiesonin takana. On pieni kysymysmerkki, miten tamma suorittaa toisten takaa.

Uusista käsistä aloittava 5 Caroline’s Truck voitti Teivossa varmasti keulasta ja on tässäkin todennäköisin keulahevonen.

2 Criterion Center ei ole erityisemmin vakuuttanut Ruotsin starteissaan, mutta ei tamman pitäisi olla nolo hevonen tällaiseen lähtöön. Ainoan voittonsa se otti lyhyellä kirillä johtavan takaa. Tamma on ensimmäistä kertaa mukana autolähdössä. Voltista se avaa kohtalaisen hyvin. Nyt se kilpailee ensimmäistä kertaa ilman kaikki kenkiä. 8 Daisy Web ja 12 Arctic Film Star ovat tähän porukkaan täysin riittäviä menijöitä, eivätkä ole huonolta paikaltakaan ulkona. Sen sijaan 3 Erica Luca on hyvistä sijoituksista huolimatta ollut melko tasapaksu ja jää reilusti pelattuna systeemien ulkopuolelle.

T65-5

3 Outlaw Merci teki viime syksynä muutamia huimia esityksiä kun siltä riisuttiin kenkiä. Ruuna avannee avojaloin keulaan ja on kyllä maililla erittäin lähellä voittoa.

Otan suosikille kuitenkin pari varmistusta. 2 Costatantisoldin juoksut eivät ole viime starteissa onnistuneet, mutta ruuna voi laittaa Outlaw Mercin yllättävän koville kun pääsee nyt sisäradalle. Kolmantena mukaan 7 Mr Exquisite, joka kuitenkin vaatii huonolta paikalta reilusti tuuriakin noustakseen ihan voittoon asti.

T65-6

6 Jamieson ei olisi lyötävissä mikäli suorittaisi kuten toissa kerralla Vermossa. Ruunan päivät eivät kuitenkaan ole samanlaisia. 8 Rock On Roof voitti lauantaina keulasta helposti ja tuntuu petraavan koko ajan. Suosikkikaksikko erottuu selvästi.

Myös 7 Wallander on parantanut otteitaan ja etenkin kakkossijaan päättyneessä Vermon startissa ruuna oli vaativan reissun jälkeen todella urhea. 10 Freddie Ale on ollut nyt selvästi parempi kun siltä on päästy riisumaan kenkiä.

Kommentoi