Ravintola-arvio: Sushilounge, Vantaa

/ Ei kommentteja

Kyseessä oli ensimmäinen visiitti Sushiloungeen. Matkasimme ravintolaan reilun sadan kilometrin päästä kun mieli teki kokeilla jotain meille ennestään tuntematonta sushipaikkaa. Pöytävaraus tehtiin puhelimitse ja varauksen tekeminen onkin suositeltavaa, sillä asiakaspaikkoja on todella vähän, vain 16. Palvelu oli jo puhelimessa ystävällistä ja asiakas toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi.

Miljöö ei sinällään häikäise Tikkurilan aseman kupeessa, mutta itse ravintola on äärimmäisen viihtyisä ja reilu huonekorkeus tuo mukavaa tilan tuntua. Myös paikan päällä palvelu oli kaikin puolin erinomaista.

Annokset näyttivät kauniilta. Erityismaininta soijasta, joka oli huomattavasti vähäsuolaisempaa mitä sushin kanssa normaalisti tarjotaan. Talon oma sekoitus. Toimi aivan älyttömän hyvin ja ihan eri tavalla kuin perus kikkomanit, jotka ovat todella suolaisia. Myös summer rollien kanssa tarjottu soija-seesamiöljy-sekoitus oli erinomainen. Raaka-aineet on (sushissakin) tärkeimmässä roolissa. Sushiloungessa siihen puoleen on panostettu. Ruoka oli todella freshiä ja maukasta. Lasku oli kahdelta henkilöltä reilut 60 euroa (sis. oluen ja viinilasin) ja voi sanoa, että rahalle todella sai vastinetta. Kaikin puolin lämpimät suositukset. Sushilounge kiilaa sushilistallani ihan kärkipäähän. 4/5.

 

Kommentoi